Новини

Витяг з Статуту ГС ХАУ:

"... Головною метою нашої Асоціації є об’єднання у правовому та інформаційному полі компаній та підприємств, фізичних осіб діючих у галузі холодозабезпечення України, а також сприяння членам Спілки – виробникам, інжиніринговим та інсталяційним компаніям, продавцям, імпортерам та експортерам сучасного холодильного устаткування задля досягнення наступних цілей:

- розвиток холодильної галузі в Україні та сприяння виведенню вітчизняних виробників та компаній на міжнародний ринок обладнання, технологій та послуг;

- робота із законодавчими та державними органами влади України з розробки та впровадження міжнародних(Монреальского, Кіотського протоколів та ін.) та українських законодавчих актів з питань їх виконання по речовинах, що руйнують озоновий шар та впливають на глобальні зміни клімату, імплементації європейських нормативних актів та стандартів щодо функціонування вітчизняної галузі холодозабезпечення та підготовки її до функціонуванні за європейськими стандартами якості з урахуванням пропозицій та безпеки членів Спілки;

- представництво інтересів членів Спілки у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами, сприяння якнайшвидшому впровадженню єдиних стандартів якості та застосуванню сучасного холодильного устаткування, модернізації нормативно-правових актів, які містять обов'язкові вимоги у промисловій, торговій, побутовій сферах.

- захист та підтримка інтересів членів Спілки у питаннях співпраці з державними органами, забезпечення безпечного та ефективного функціонування, здійснення підприємницької діяльності членами Спілки у конкурентному середовищі, вирішення та урегулювання спірних і конфліктних питань між членами Спілки;

- системна робота із закладами професійної освіти з питань її вдосконалення відповідно найкращих європейських стандартів та з питань спільної підготовки якісних кваліфікованих кадрів для галузі, їх сертифікації і підвищення кваліфікації;

- участь членів Спілки у міжнародних освітніх, технологічних та інноваційних проектах, які забезпечують досягнення цілей Спілки..."

   

16 Лютого 2024
 
     Вітаємо учасників та переможців, організаторів та спонсорів Першого конкурсу професійної майстерності серед студентів закладів освіти які готують фахівців для холодильного сектору економіки ChillTech Students Awards 2024!

ДОКЛАДНІШЕ  

30 Вересня 2022
   Шановні колеги! Ми отримали запрошення щодо участі нашої асоціації на окремому стенді у виставці Чилвента 2022! Читайте повний текст новини за посиланням
ДОКЛАДНІШЕ  

24 Лютого 2022
   Шановні колеги!!! Почалася українська війна за свободу нашої країни! За наш вибір, за нашу безпеку, за наше майбутнє!
   Війська РФ з території Республіки Білорусь та з власної території, вранці 24 лютого підступно порушили мир, провели обстріли та бомбардування, перейшли державний кордон України.
   Ми всі маємо мобілізувати всі наші резерви, зв'язки, досвід, можливості та допомогти нашій Україні перемогти!
   ГС "ХАУ" з перших годин агресії перерахували з внесків членів 50 000 грн на потреби ЗСУ. Дякуємо Вам за розуміння та допомогу!
  Основний фокус уваги ми зараз направляємо на те, щоб забезпечити функціонування об'єктів, які залежать від нас та використовують холод. Наші закордонні колеги відгукнулися з пропозиціями допомоги нашим жінкам та дітям для їх безпечного розташування в дружніх нам країнах.
  Окремо проводиться інформаційна компанія щодо інформування компаній - виробників та світових брендів щодо необхідності припинення відносин з країнами - агресорами та повного виходу з їх ринків.
  Якщо в Вас є колеги, партнери та можливості вплинути на ці процеси та рішення - допоможіть нам у цій боротьбі!
  Тільки в об'єднанні зусиль - наша спільна Перемога!
 
 
 Вся поточна інформація - на нашій сторінці у Фейсбук.

 Збережіть себе та близьких!
 З повагою,
Голова Правління Сергій Анашкін

ДОКЛАДНІШЕ  

12 Грудня 2021
    На запрошення латвійських колег з асоціації LSIA http://lsia.lv/ в період з 6 по 9 грудня 2021 року Голова Правління ГС "Холодильна асоціація України" Cергій Анашкін відвідав офіс асоціації та заклад освіти - Рижський Технічний Коледж  https://rtk.lv/?sadala=409.
   

ДОКЛАДНІШЕ  

3 Жовтня 2021
У період 29.09 - 02.10. 2021 року у Стамбулі, Туреччина, пройшла щорічна виставка ISК SODEX!


ДОКЛАДНІШЕ  

30 Липня 2021
 30.07.2021 року відбулися чергові підсумкові та виборчі Загальні Збори ГС "Холодильна асоціація України!
На Зборах були присутні діючі члени асоціації, запрошені нові члені асоціації, асоційовані члени та партнери. Також на захід завітали представникі Міндовкілля.
   Детальніша інформація за посиланням:

ДОКЛАДНІШЕ  

26 Червня 2021
Щорічно, 26 червня фахівці холодильної та кліматичної галузі вітають колег з Всесвітнім Днем Охолодження!!!
ДОКЛАДНІШЕ  

20 Травня 2021
    18-20 травня у м. Київ відбулася виставка "Акватерм 2021" з організацією дискусійної панелі та конференції "ПроХолод" у рамках формату сектору "Chill Pro"!
   Детальніше за посиланням:

ДОКЛАДНІШЕ  

16 Грудня 2020
    15 грудня 2020 року в м. Київ, в конференц залі готелю "Park Favor" відбувся у режимі оффлайн-онлайн форум за участі представників компаній, що мають та експлуатують промислове та комерційне холодильне обладнання ДОКЛАДНІШЕ  

26 Червня 2020
         Святкуємо Всесвітній День Охолодження!!!
    26 червня, щорічно, за ініціативи мііжнародних асоціацій та організацій, що працюють в галузі штучного холоду, кліматичних технологій та теплових насосів, всі причетні до цього Дня професіонали та компанії галузі святкують WRD (World Refrigerating Day)!!! З приводу цього 26.06.2020 об 14-00 відбувся міжнародний вебінар, організований ГС "Холодильна асоціація України".
ДОКЛАДНІШЕ  

25 Лютого 2020
     Шановні колеги! Ви можете ознайомитись з матеріалами спільного українсько-французського семінару, організованого за підтримки  офісу ПРООН в Україні та компанії "Полюс Юг" за переходом по посиланню...
    Семінар присвячено альтернативному холодагенту - заміннику R22

ДОКЛАДНІШЕ  

20 Лютого 2020
   Шановні колеги! В місті Дюссельдорф, Німеччина в період з 16 по 20 лютого 2020 року пройшла чергова виставка технологій, обладнання та технічних, електронних, дізайнерських рішень для торгівельної галузі.
   Детальніше інформацію дивіться за посиланням

ДОКЛАДНІШЕ  

14 Лютого 2020
    14.02.2020 року відбулися чергові підсумкові Збори ГС "Холодильна асоціація України"! Запрошуємо до співпраці! Дивіться більш детальну інформацію
ДОКЛАДНІШЕ  

27 Листопада 2019
    27.11.2019 року у м. Львів за участі ГС "Холодильна асоціація України" та "АПІМХ"(Асоціація Підприємств Індустрії Мікроклімату та Холоду, Білорусь) проведено! Дякуємо відомому виробнику теплообмінного обладнання Guntnert GmbH за довіру та вступ до наших лав як асоційованого партнера! Щиро дякуємо колегам причетним до організації за допомогу та активність! З деталями можна ознайомитись на цій сторінці:
ДОКЛАДНІШЕ  

22 Листопада 2019
     Шановні колеги! Нагадуємо Вам, що на сторінці Фейсбук нашої асоціації було розміщено інформацію про захід, що спільно організовується ГС "ХАУ" та "АПИМХ"(Білорусь) у м. Львів, 27.11.2019 року. Детальніше за посиланням ...
ДОКЛАДНІШЕ  

14 Листопада 2019
     В Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України відбулась робоча зістріч представників галузевих асоціацій з Заступником міністра Тарасом Качкою
ДОКЛАДНІШЕ  

7 Жовтня 2019
                               Зустріч з організаторами Chilventa 2020 в м. Київ!
ДОКЛАДНІШЕ  

16 Вересня 2019
   Шановні колеги!  Запрошуємо Вас ознайомитись з периодичним виданням від наших турецьких колег - асоціації ISKID!
ДОКЛАДНІШЕ  

12 Вересня 2019

Шановні колеги!

     Щиро дякую усім причетним до організації та допомоги нашій асоціації щодо участі в семінарах-тренінгах на тему: «Розвиток компетенцій по інноваційним застосуванням енергоефективних та екологічно безпечних технологій охолодження та опалення в Україні»!!! Ми досягли мети!

    3-го вересня у м. Київ, 5-го вересня у м. Дніпро, 6-го вересня у м. Одеса ми спільно з нашими партнерами – консалтинговою компанією НЕАТ Gmbh в рамках проекту і при підтримці Федерального міністерства охорони природніх ресурсів та ядерної безпеки Німеччини провели три технічні семінари.

   

ДОКЛАДНІШЕ  

9 Серпня 2019

5-7 вересня в ОНАХТ,
м. Одеса, вул. Дворянська, 1/3, ауд. 108
на базі
Навчально-научного інституту холоду, кріотехнологій та екоєнергетики
ім. В.С. Мартиновського ОНАХТ та
Науково-інженерного об'єднання «Холод»
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР
для фахівців низькотемпературної техніки та енергетики
«Єнергоресурсозбереження та іновації у промисловому
холодозабезпеченні»

на семінарі 6.09.2019 року будуть присутні з доповіддю наші колеги - фахівці з компанії НЕАТ, що приймають участь в українсько-німецькому проекті. Інформація про проект тут:

http://ref.org.ua/projects/design/rozvytok-kompetentsiy-po-innovatsiynym-zastosuvannyam-energoefekty...


ДОКЛАДНІШЕ