Інформація щодо вступу до ГС ХАУ, Загальні документи ГС ХАУ

Витяг з Статуту ГС ХАУ:

"... Головною метою нашої Асоціації є об’єднання у правовому та інформаційному полі компаній та підприємств, фізичних осіб діючих у галузі холодозабезпечення України, а також сприяння членам Спілки – виробникам, інжиніринговим та інсталяційним компаніям, продавцям, імпортерам та експортерам сучасного холодильного устаткування задля досягнення наступних цілей:

- розвиток холодильної галузі в Україні та сприяння виведенню вітчизняних виробників та компаній на міжнародний ринок обладнання, технологій та послуг;

- робота із законодавчими та державними органами влади України з розробки та впровадження міжнародних(Монреальского, Кіотського протоколів та ін.) та українських законодавчих актів з питань їх виконання по речовинах, що руйнують озоновий шар та впливають на глобальні зміни клімату, імплементації європейських нормативних актів та стандартів щодо функціонування вітчизняної галузі холодозабезпечення та підготовки її до функціонуванні за європейськими стандартами якості з урахуванням пропозицій та безпеки членів Спілки;

- представництво інтересів членів Спілки у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами, сприяння якнайшвидшому впровадженню єдиних стандартів якості та застосуванню сучасного холодильного устаткування, модернізації нормативно-правових актів, які містять обов'язкові вимоги у промисловій, торговій, побутовій сферах.

- захист та підтримка інтересів членів Спілки у питаннях співпраці з державними органами, забезпечення безпечного та ефективного функціонування, здійснення підприємницької діяльності членами Спілки у конкурентному середовищі, вирішення та урегулювання спірних і конфліктних питань між членами Спілки;

- системна робота із закладами професійної освіти з питань її вдосконалення відповідно найкращих європейських стандартів та з питань спільної підготовки якісних кваліфікованих кадрів для галузі, їх сертифікації і підвищення кваліфікації;

- участь членів Спілки у міжнародних освітніх, технологічних та інноваційних проектах, які забезпечують досягнення цілей Спілки..."

   

Якщо Вас зацікавила діяльність нашої громадської організації та Ви маєте бажання щодо вступу до неї, необхідно виконати наступні кроки:

1)Уважно ознайомитись з Статутом ГС "Холодильна асоціація України", її положеннями "Про членство", "Про сплату членських внесків" та "Кодексом членів ГС ХАУ","Реквізитами ГС "ХАУ", які розміщені на цій сторінці.

2)Якщо Ви керівник чи засновник юридичної установи, на цій сторінці розміщені "Витяг з державного реестру юридичних осіб" та "Рішення про неприбутковість", які можуть бути необхідними для Вашої бухгалтерії для перерахування членських внесків. Уся додаткова інформація за телефоном +38-067-567-18-54, Голова ГС "ХАУ" Анашкін Сергій Володимирович http://ref.org.ua/company/staff/

3)Роздрукувати бланк "Заява на вступ до ГС "ХАУ" та заповнити його відповідно форми(юридична або фізична особа). Сплатити членські внески за вказаними реквізитами у розмірах згідно "Положення про членські внески":     -100 грн вступні та 100 грн по-квартально для фізичних осіб, 500 грн вступні та 1500 грн по-квартально для юридичних осіб, річний оборот яких не перевищуе 1 500 000 грн(ФОП), 1000 грн вступні та 3000 грн по-квартально для юридичних осіб, річний оборот яких перевищуе 5 000 000 грн (ТОВ, ПАТ, ПрАт...)

4)Скановану заяву та копію квітанції(платіжного доручення) надіслати за адресою gshau2018@gmail.com

5)Також Вас буде підключено до "Форуму ГС "ХАУ" - його реалізовано як інструмент для спілкування членів - завдання, повідомлення, структура спілки та ін. Ознайомитись попередньо з ним можливо, надіславши прохання про підключення за вище вказаною адресою. Структура Форуму включає в себе Комітети - це напрямки діяльності, якою займається наша асоціація. При підключенні до нього Ви матимете змогу отримувати повідомлення про діяльність асоціації, опитування, пропозиції, обговорення законів та ін. У разі Вашого бажання залучитись до громадської діяльності надсилайте запитання на пошту чи телефонуйте.

6)Кожен член нашої організації отримає "Свідоцтво члена Громадської Спілки "Холодильна асоціація України" та візитівки(у разі, якщо він братиме участь у діяльності Комітета за відповідним напрямком)

7)Вступ до асоціації та членство у ній для асоційованих членів (ВНЗ, інші асоціації, державні органи влади за Меморандумом та ін.згідно "Положення про членство" є безкоштовним. Фондами та іншими асоційованими членами може надаватись фінансова допомога для асоціації для забезпечення її діяльності та проведення спільних заходів.

      УВАГА! ВСТУПНІ ВНЕСКИ НЕ ПОТРІБНО ПЕРЕРАХОВУВАТИ ДО РІШЕННЯ ПРО ВСТУП ВІД ПРАВЛІННЯ АСОЦІАЦІЇ!
  ПРО РІШЕННЯ ЗАЯВНИКАМ БУДЕ ПОВІДОМЛЕНО У ПЕРСОНАЛЬНОМУ ЛИСТУВАННІ!

    АСОЦІЙОВАНІ ЧЛЕНИ ТА ПАРТНЕРИ ВНЕСКІВ НЕ СПЛАЧУЮТЬ, АЛЕ ЗА ДОМОВЛЕНІСТЮ МОЖУТЬ ДОПОМАГАТИ У ФІНАНСУВАННІ ЗАХОДІВ ЩО ПРОВОДЯТЬСЯ АСОЦІАЦІЄЮ!



Повернутись до списку